Bilgisayar Bilimleri ve Sayısal Sistemler Eğitimi

Üniversitemizin Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü ile Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile başvuru yapılan TUBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları programı kapsamında “Bilgisayar Bilimleri ve Sayısal Sistemler Eğitimi için Yenilikçi Yöntemler” adlı projemiz kabul edilmiştir. Projemizin hedef kitlesi, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kurumlarında görev yapmakta olan Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik ve Uçak Bakımı alan öğretmenleridir.

Etkinliğimizin katılımcı sayısı  40 öğretmen ile sınırlıdır. Eğitimlerin ilk iki günü, 01-02 Eylül 2021 tarihleri arasında “Uzaktan Eğitim” şeklinde 40 katılımcı ile “Zoom platformu” üzerinden gerçekleştirilecektir. Ardından 03 – 11 Eylül 2021 tarihleri arasında 10’ ar kişilik 4 grup oluşturularak, (1.Grup:3-4 Eylül 2021, 2.Grup: 6-7 Eylül 2021, 3.Grup-:8-9 Eylül 2021, 4.Grup:10-11 Eylül 2021) seyreltilmiş katılım ile “Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümünde” yüz yüze uygulamalı eğitimler verilecektir.

Son başvuru tarihi, 18 Ağustos 2021 dir. Başvuru sonuçları en geç 20 Ağustos 2021'de @bilsaysis4005 Instagram hesabından duyurulacak olup; ayrıca tüm katılımcılara eposta da gönderilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

(Formu doldururken herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda bilsaysis4005@gmail.com adresine bildiriniz)

Not: Katılımcılar uygulamalı eğitimlerin  verileceği Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne  kendi imkanları ile ulaşacaklardır ve etkinliğimiz Covid-19 salgını sebebiyle konaklamasız şekilde gerçekleştirilecektir. Yüz yüze eğitimler süresince sadece öğle yemekleri ve ara ikramlar TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Etkinlik sonunda her bir katılımcıya “Katılım Belgesi” verilecektir.

Asil katılımcılar belirlendikten sonra kendilerine projeye katılacaklarına dair bir belge (izin vb. için) gönderilecektir.