HUAWEİ "Geleceğin Tohumları" adlı projede öğrencimizin başarısı

Geleceğin Tohumları, Huawei’in dünya çapında yürüttüğü 2019 yılı itibariyle 96 ülkede uygulanan en büyük global sosyal sorumluluk projesidir. Huawei, faaliyet gösterdiği ülkelerin bilişim sektöründe çalışacak mühendis adaylarına bu projeyle ulaşmaktadır. Bu sayede bulunduğu ülkenin yerel bilişim ve iletişim endüstrisinin de gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Geleceğin Tohumları’nın 2019 yılı Türkiye seçmeleri geçtiğimiz haziran-temmuz aylarında tamamlandı. Öğrencimiz Kübra Çeliker'in içinde bulunduğu proje ekibinin sunduğu "Akıllı bariyer projesi" ile öğrencimiz Türkiye’nin önde gelen 7 üniversitesinden seçilen 10 öğrenci arasına girerek 23 haziran - 6 temmuz tarihlerinde Çin’in Pekin ve Shenzhen şehirlerinde Huawei tarafından ağırlanarak çeşitli bilişim eğitimlerine katılırken Çin kültürü hakkında bilgi sahibi olmaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.