Bölüm Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Proje Yarışmasında Bölge Birinciliği Başarısı

Bölümümüz öğrencilerinden  Ramazan SAYAN ve Büşra BAŞDA, "Kuvöz Kalibratörü" isimli bitirme projesi ile TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması İstanbul Bölge Finalinde Sağlık kategorisinde birinci seçilerek, 9-10 Eylül 2020 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Final Yarışması’na katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve akademik danışmanları Prof. Dr. Hayriye KORKMAZ’ı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. Ayrıca öğrencilerimizin   UME Medikal Metroloji Laboratuvarında yaptıkları İşyeri Eğitimi’nde  bu proje konusunda desteklerini esirgemeyen Dr. Baki KARABÖCE’ye de teşekkürlerimizi sunarız.

tübitak_2242_birincileri.jpg (243 KB)