TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında Bölümümüzün Başarıları

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Ulvi Başpınar ve Makine Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Barkın Bakır’ın danışmanlığında öğrencilerimiz Sertaç ACER, Etem YILDIZ ve Köksal KURT " EMG Uyartımlı Robotik El Rehabilitasyon Sistemi" isimli projeleri ile TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması İstanbul Bölge Finalinde Sağlık kategorisinde birinci seçilerek Eylül-2019 yapılacak olan Teknofest Türkiye Finaline katılmaya hak kazanmıştır.

Aynı yarışmada  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümümüz Doç. Dr. Hayriye Korkmaz’ın danışmanlığında öğrencimiz Selçuk Altınay TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Bölge Finalinde "Kanser Tedavisinde Kullanılan HIFU’ya Yönelik Sürücü Enstrümantasyonunun Geliştirilmesi Ve Uygulama Sonucu Oluşan Termal Lezyonların Görüntü İşleme Araçları İle İncelenmesi" isimli bitirme projesi ile SAĞLIK Kategorisinde ikincilik kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve Öğretim Üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.